Την πίστη πως ο Παναθηναϊκός αξίζει να προκριθεί στο Final 4 εξέφρασε ο Εργκίν Αταμάν κατά την αναχώρηση της αποστολής για το Βελιγράδι εν όψει της συνέχειας των playoffs με τη Μακάμπι. Ο Τούρκος προπονητής απέκλεισε τη συμμετοχή του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ στα δύο προσεχή παιχνίδια.

«Είναι τα playoffs και η σειρά είναι στο 1-1. Αξίζουμε να πάμε στο Final 4 και θέλουμε ακόμα δύο νίκες. Φυσικά θα είναι δύσκολο μια για τις δύο ομάδες. Η Μακάμπι είναι καλή ομάδα και το είδαμε αυτό στα δύο προηγούμενα παιχνίδια, έτσι πρέπει να έχουμε μαχητικότητα και καλή απόδοση», ανέφερε.

«Πάμε βήμα-βήμα. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το πρώτο ματς την Τρίτη, αλλά δεν έχει σημασία ποιο θα πάρουμε. Στο τέλος οι 3 νίκες θα σε στείλουν στο Final 4».

«Έχουμε πολλούς παίκτες με χαρακτήρα και με μεγάλη ποιότητα και εμπειρία, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι και η Μακάμπι έχει παίκτες με χαρακτήρα και ποιότητα, όπως ο Λορέντσο Μπράουν, ο Μπόλντγουιν, ο Νίμπο, έτσι και η Μακάμπι είναι καλή ομάδα».

Για την κατάσταση του Χουάντσο ανέφερε απλώς πως «… δεν θα παίξει σε αυτά τα δύο ματς», ενώ για το αν τροποποιεί τα πλάνα του η διαφαινόμενη απουσία του Μπόλντγουιν για τη Μακάμπι σημείωσε:

«Ο Μπόλντγουιν είναι ένας πολύ καλός παίκτης. Είναι ένας από τους καλύτερους σκόρερ στην Euroleague. Φυσικά θα αλλάξουμε. Θα δούμε αν παίξει ή όχι. Όμως υπάρχουν κι άλλοι παίκτες όπως ο Ντιμπαρτολομέο, ο Κλίβελαντ, που έκανε πολύ καλό ματς στο 2ο, αλλά αν παίξει θα αλλάξουμε στρατηγική».