Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκονται οι Αρχές για τον εντοπισμό του δράστη που προκάλεσε το αιματηρό επεισόδιο τα ξημερώματα της Κυριακής (28/4) έξω από νυχτερινό κέντρο στο Μαρούσι. Την ίδια στιγμή έρχονται στο φως νέα στοιχεία αναφορικά με το τι συνέβη και ποιοι εμπλέκονται στο φονικό.

Η Αστυνομία βρίσκεται κοντά στην ταυτοποίηση του δράστη, με πληροφορίες να αναφέρουν πως το όπλο του θύματος μπλόκαρε, με αποτέλεσμα ο καταζητούμενος να το μαχαιρώσει στον λαιμό αφήνοντάς το αιμόφυρτο στο έδαφος.

Το νυχτερινό κέντρο όπου σημειώθηκαν οι πυροβολισμοί

Πώς ξεκίνησαν όλα

Η φονική συμπλοκή προκλήθηκε όταν ο δράστης διαπληκτίστηκε με ένα άτομο μέσα στο νυχτερινό κέντρο με μία ασήμαντη αφορμή.

Τότε, η παρέα του δράστη βγήκε έξω και ξεκίνησε η συμπλοκή. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, οι εμπλεκόμενοι φαίνεται να ήρθαν στα χέρια, με το 23χρονο θύμα να επιχειρεί να τραβήξει όπλο, το οποίο όμως μπλόκαρε. Τότε ο δράστης μαχαίρωσε το θύμα στον λαιμό και το άφησε αιμόφυρτο στο έδαφος.

Το θύμα άφησε την τελευταία του πνοή στο ασθενοφόρο κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο. Εκτός κινδύνου νοσηλεύονται δύο νεαροί που ενεπλάκησαν στην αιματηρή επίθεση.

Πρόκειται για έναν 26χρονο στρατιώτη, ο οποίος φέρει τραύμα στην κοιλιακή χώρα, και για έναν ακόμα νεαρό με τραύμα στην ωμοπλάτη.

Μάλιστα, ο συγκεκριμένος πήγε μόνος του με τα πόδια, ώστε να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Οι αστυνομικοί, όπως μετέδωσε το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας η εκπομπή του MEGA, «Κοινωνία Ώρα MEGA» με την Ανθή Βούλγαρη και τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο, εκτιμούν πως συμμετείχε ένα ακόμα άτομο με μαχαίρι, το οποίο αναζητείται.