Επεισοδιακά ξεκίνησε η εβδομάδα για Μπλε και Κόκκινους παίκτες του Survivor καθώς οι παίκτες ενημερώθηκαν πως μετά τις μονομαχίες αποχώρησης και τα ματσαρίσματα για τους αγώνες θα είναι μεικτά ενώ λίγη ώρα μετά η Χρύσα Χατζηγεωργίου δήλωσε ότι θέλει να αποχωρήσει οικειοθελώς και να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Όσο επεισοδιακά ξεκίνησε, άλλο τόσο επεισοδιακά φαίνεται πως θα συνεχίσει η ομάδα…

Οι παίκτες θα πετάξουν ο ένας στον άλλον τα βέλη τους. Ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους θα τα «βάλει» με τον Φάνη Μπολέτση, ο οποίος μιλώντας στους συμπαίκτες του θα κάνει τα παράπονά του. Από την άλλη η Ασημίνα Χατζηανδρέου θα σημειώσει πως «όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά».

Η ομάδα που χάνει την δεύτερη ασυλία

Οι Μπλε κέρδισαν τον πρώτο αγώνα ασυλίας και απόλαυσαν το έπαθλο των watersports ξεκινώντας δυναμικά την εβδομάδα τους. Αυτό όμως φαίνεται, σύμφωνα με τα spoilers, πως θα τους κοστίσει στην αποψινή μονομαχία και δεν θα καταφέρουν να κερδίσουν τη δεύτερη ασυλία. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να πάνε στο συμβούλιο του νησιού με το βλέμμα στραμμένο στην κάλπη προκειμένου να βγάλουν έναν υποψήφιο προς αποχώρηση.

Ο δεύτερος παίκτης προς αποχώρηση

Οι Κόκκινοι στην ψηφοφορία τους έβγαλαν υποψήφιο τον Γιώργο Παπαχαραλάμπους ο οποίος όπως αποκάλυψε ζήτησε να ψηφιστεί για να προστατεύσει τη Δώρα. Ποιος θα είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση;

Οι παίκτες της Μπλε ομάδα δεν θα δυσκολευθούν να βγάλουν υποψήφιο προς αποχώρηση καθώς και την προηγούμενη εβδομάδα, στην μοναδική ασυλία που έχασαν έβγαλαν ομόφωνα στον τάκο άντρα υποψήφιο. Το ίδιο κάνουν και στη σημερινή ψηφοφορία. Ο δεύτερος υποψήφιος, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής spoilers αναμένεται να είναι ο Θοδωρής Τουρκογεώργος.