Η εκπομπή «Happy Day» ασχολήθηκε με την πρεμιέρα του «ΤV Queen» που πραγματοποιήθηκε στις 28 Απριλίου μέσα από τη συχνότητα του Open.

Στην πρεμιέρα γνωρίσαμε τις 17 διαγωνιζόμενες με την καθεμία να παρουσιάζει και ένα διαφορετικό κόνσεπτ εκπομπής με την πολύπειρη επιτροπή να τις κρίνει για τις επιδόσεις τους. Η Έλενα Χριστοπούλου, ο Παντελής Τουτουντζής, ο Τάσος Τρύφωνος και η Κατερίνα Γκαγκάκη πέρασαν από κόσκινο τις προσπάθειες των κοριτσιών με αυστηρά κριτήρια.

H Tίνα Μεσσαροπούλου, όπως αποκάλυψε στην εκπομπή «Happy Day», υπήρχε ένταση και μεγάλη δυσαρέσκεια πριν από την πρεμιέρα του «TV Queen» λόγω του Παντελή Τουτουντζή. Όπως σημείωσε η δημοσιογράφος, στη σύσκεψη που έγινε λίγο πριν από την πρεμιέρα του σόου, η Έλενα Χριστοπούλου και ο Τάσος Τρύφωνος, ενοχλήθηκαν με την παρουσία του Παντελή Τουτουντζή στην κριτική επιτροπή, την οποία δεν γνώριζαν. Μάλιστα, η Τίνα Μεσσαροπούλου ισχυρίστηκε πως ο γνωστός make up artist, Παντελής Τουτουντζής, έβαλε τα κλάματα όταν είδε πώς οι υπόλοιποι κριτές δεν τον δέχτηκαν με εγκάρδια.