Η Νικόλ Κίντμαν παρευρέθηκε στο 49ο γκαλά του Αμερικάνικου Ινστιτούτου Κινηματογράφου (AFI), όπου τιμήθηκε με το βραβείο «Life Achievement» στο Dolby Theatre του Χόλιγουντ.

Η 56χρονη ηθοποιός ήταν το τιμώμενο πρόσωπο στην ετήσια εκδήλωση του Αμερικανικού Ινστιτούτου Κινηματογράφου, το Σάββατο 27 Απριλίου, μαζί με τον σύζυγό της, Κιθ Ούρμπαν, και τις κόρες τους: την 15χρονη Σάντεϊ και τη 13χρονη Φέιθ.

Η Νικόλ Κίντμαν περπάτησε στο κόκκινο χαλί φορώντας ένα χρυσό φόρεμα από τον οίκο Balenciaga και ήταν πιο λαμπερή από ποτέ. Στο πλευρό της ήταν ο σύζυγός της, Κιθ Ούρμπαν, με τον οποίο είναι παντρεμένη από το 2006, και οι δύο έφηβες κόρες της, οι οποίες έκαναν το ντεμπούτο τους στο κόκκινο χαλί. Στο λαμπερό γκαλά ήταν επίσης η αδελφή της Νικόλ Κίντμαν, Αντονία, με την κόρη της, Σιμπέλα.

Η 15χρονη Σάντεϊ φόρεσε ένα φλοράλ φόρεμα και η 13χρονη Φέιθ ένα πορτοκαλί στράπλες φόρεμα στο κόκκινο χαλί.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός βραβεύτηκε για τη συνολική προσφορά της στον κινηματογράφο, με ένα βραβείο που έχουν κερδίσει στο παρελθόν ονόματα όπως ο Τομ Χανκς, η Μέριλ Στριπ και ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο.

Νικόλ Κίντμαν

Η Αυστραλή σταρ είναι μεγάλη οπαδός του οίκου Balenciaga και συχνά επιλέγει δημιουργίες του για να κάνει εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί.

Νικόλ Κίντμαν

Η τελετή απονομής του βραβείου πραγματοποιήθηκε στο Dolby Theatre στο Λος Άντζελες, όπου οι στενοί φίλοι και συνάδελφοι της Νικόλ Κίντμαν εξήραν τη λαμπρή καριέρα της. Η ηθοποιός έκανε εντυπωσιακή είσοδο υπό τους ήχους του τραγουδιού «Diamonds Are a Girl’s Best Friend».

Η Κίντμαν απέτισε φόρο τιμής στις «απίστευτα αγαπημένες» έφηβες κόρες της. Όταν ρωτήθηκε πώς είναι να έχει την 15χρονη Σάντεϊ και τη 13χρονη Φέιθ «μάρτυρες» τόσο ιδιαίτερων στιγμών στην καριέρα της, εκείνη είπε αστειευόμενη «θα πρέπει να τις ρωτήσετε» συμπληρώνοντας πως «νομίζω ότι είναι σαν να θέλουν να ξεκινήσουν τη δική τους καριέρα».