Η ηθοποιός Γαλήνη Τσεβά βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Μαμα-δες με την Τζένη Θεωνά και μίλησε για το μεγάλωμα της κόρης της και αν έλειψε στην κόρη της το πατρικό πρότυπο.

«Ήμουν ήδη μαμά όταν ξεκίνησα στο Ντόλτσε Βίτα. Ήταν μία κατάσταση που με βρήκε νωρίς. Ήρθε μόνο του και είπα καλώς ήρθε. Στιγμές που αγχώθηκα υπήρξαν, μία ερώτηση έκανα στον εαυτό μου είσαι έτοιμη;. Είπα όχι. Θα είσαι έτοιμη κάποτε;. Είπα όχι και είπα οκ πάμε τώρα. Δεν ξέρω πότε θα ήμουν έτοιμη» εξομολογήθηκε η Γαλήνη Τσεβά.

Δούλευα στην τηλεόραση και στο θέατρο και έκανα μια δουλειά για τα προς το ζην, ήμουν σε ένα bar restaurant που έκανα δημόσιες σχέσεις. Τότε τα κάναμε όλα μαζί και βγαίναμε και έξω και απλά κοιμόμασταν λίγο. Ευτυχώς, που υπήρχε η μητέρα μου αλλιώς δεν θα γινόταν διαφορετικά. Ήταν το στήριγμα. Δεν ήταν παρών στο μεγάλωμά της ο πατέρας, γιατί δεν ήμασταν μαζί από ένα σημείο και μετά. Δεν είχε μνήμες συγκατοίκησης η Δανάη, δεν διαλύθηκε ένα περιβάλλον, οπότε δεν υπήρχε σαν έλλειψη» πρόσθεσε η Γαλήνη Τσεβά.